Konj glumio pastira u Županji

0

Konj glumio pastira u Županji: Izveo je stado ovaca na cestu i radio kaos, policija ih zaustavila.

Nestašne životinje pobjegle su od vlasnika u zoru. Konj je predvodio svoje male prijatelje kroz centar Županje i uplašen nasrtao na vozila. Morala je intervenirati policija.

Konj i nekoliko ovaca pobjegli su u četvrtak rano ujutro vlasniku i otišli u šetnju Strossmayerovom ulicom u Županji, potvrdili su iz PU vukovarsko-srijemske.

VIDEO: Konj vodi svoje ovčice u šetnju Županjom

Konj je vodio ovce nasred ceste nekoliko kilometara kroz grad.

– Nasrtao je na automobile, vjerojatno se bojao njihovih svjetala. Pozvao sam policiju koja ih je zaustavila – ispričao nam je čitatelj.

Na cesti je zbog ove životinjske družine nastala i ogromna gužva. Vozači su iznenađeno gledali i odlučili se pomaknuti uz rub ceste kako bi konj i ovce mogli proći i kako ih ne bi uplašili.

Policija je došla, prepriječila im put i zaustavila odbjeglu družinu. Upalili su rotirke, a kad su primirili životinje pričekali su vlasnika da dođe po njih i odvede ih natrag na posjed.

U policiji kažu kako su protiv vlasnika (50) iz Županje podnijeli obavezni prekršajni nalog zbog remećenja javnog reda i mira te neopreznog držanja životinja na javnom mjestu.


Izvor: 24sata.hr

Podjeli

Komentiraj