Natječaj za posao – Projekt “Zaželi”

0

Program “Zaželi” dosad je najveći program financiran iz Europskog socijalnog fonda čija vrijednost je veća od 400 milijuna kuna. Zahvaljujući ovome projektu na području cijele Hrvatske planira se zaposliti više od 3000 žena koje će raditi na poslovima potpore i podrške te brige o starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju u njihovim zajednicama.

Projekti će se prvenstveno provoditi u teško dostupnim područjima, ruralnim područjima i otocima, te u onim područjima u kojima je stopa nezaposlenosti i stopa dugotrajne nezaposlenosti viša od hrvatskog prosjeka.

Natječaj za posao – Računovodstveni/a referent/ica

Mjesto rada: DRENOVCI, VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Natječaj vrijedi od: 22.11.2017. – Natječaj vrijedi do: 30.11.2017.
Vidi više

Natječaj za posao – Voditelj/ica projekta “ZAŽELI”

Mjesto rada: DRENOVCI, VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Natječaj vrijedi od: 22.11.2017. – Natječaj vrijedi do: 30.11.2017.
Vidi više

U okviru programa novu priliku za rad dobit će žene koje su u nepovoljnom položaju na tržištu rada, posebice žene starije od 50 godina, žene s najviše završenom srednjom stručnom spremom, žene s invaliditetom, žene žrtve trgovanja ljudima, liječene ovisnice, žene žrtve obiteljskog nasilja, beskućnice.

Svaka zaposlena žena tijekom provedbe programa pomagat će četiri starije osobe ili osobe u potrebi, a tim će se obuhvati 12 000 kućanstva iz cijele Hrvatske. Ukoliko to žele na raspolaganju će imati i bicikl za obilazak domaćinstava, a po završetku projekta bicikl ostaje lokalnoj zajednici ili partnerima u projektu.

Projekt će provoditi jedinice lokalne uprave i samouprave i udruge u trajanju do 30 mjeseci. Na natječaj se mogu prijaviti jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i udruge. Obavezni partneri na projektu su regionalni i područni uredi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Centri za socijalnu skrb, a kao ostali partneri na projektu mogu sudjelovati udruge, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave pravne osobe vjerskih zajednica kao i ustanove.

Minimalna vrijednost bespovratnih sredstava po pojedinom projektu može iznositi 900.000,00 kn, dok je najviša predviđena vrijednost projekta 10.000.000,00 kn. Prihvatljivi troškovi projekata financirat će se u potpunosti (100% troškova).

Podjeli

Komentiraj