Panel diskusija – Poticajno okruženje za razvoj poduzetništva

0

Poštovani poduzetnici, obrtnici, OPG-ovci,
Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na besplatnu panel diskusiju „Poticajno okruženje za razvoj poduzetništva“ u sklopu projekta Poslovni uzlet 2016. koja će se održati 30. rujna 2016. godine u Velikoj vijećnici grada Županje, J.J. Strossmayera 1.
Kao panelisti sudjeluju direktorica lokalne agencije za razvoj (Vjeverica) Ana Cvitković Komesarović, tajnik županijske komore Vukovar HGK Ivan Marjanović i gradonačelnik Županje Davor Miličević.

Iskoristite priliku

Cilj manifestacije je putem panel diskusije sudionicima pružiti dodatna znanja i vještine koje će im pomoći da budu uspješniji i konkurentniji na tržištu rada.
Pozivaju se svi zainteresirani zainteresirani da dođu na panel diskusiju i svojim pitanjima i primjerima svojih iskustava doprinesu razgovoru.
Poslovni uzlet će kroz iskustva uspješnih poduzetnika za sve zainteresirane, potaknuti panel diskusija na temu ”Poticajno okruženje za razvoj poduzetnika” nakon koje slijedi BESPLATNA zakuska za sve sudionike.
Poslovni uzlet se provodi diljem Republike Hrvatske s ciljem potpore malom i srednjem poduzetništvu.

Iako je sudjelovanje besplatne, ljubazno Vas molimo da svoje mjesto rezervirate prijavom na linku, broj telefona: 01 6326 021 / 01 6326 030 ili na e-mail: poslovni-uzlet@poslovni.hr .
Veselimo se Vašem dolasku!

Poslovni dnevnik, Grad Županja i Vukovarsko-srijemska županija.

Podjeli

Komentiraj