Posjet učenika Obrtničko-industrijske škole Županja u Inkubator

0

Jučer su učenici ekonomskog smjera iz Obrtničko-industrijske škole Županja pod vodstvom profesorica Vesne Mišković i Vedrane Šarec, posjetili Inkubator u Drenovcima.

Više od 30 učenika upoznato je sa projektom i radom Poljoprivredno poduzetničkog inkubatora Drenovci, te radom ABC Consultinga, Lokalne akcijske grupe Šumanovci i Lokalne agencije za razvoj Vjeverica.

Dodatno je predstavljen projekt ECO FOOD_TURA kroz prikazivanje promotivnog videa koji je izrađen u okviru provedbe projekta, nakon čega je uslijedio obilazak i upoznavanje sa opremom nabavljenom iz oba projekta.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”46″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”200″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”3″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home/racinovc/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-caption.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Facebook: Lar Vjeverica

Podjeli

Komentiraj