Program zapošljavanja žena Općina Drenovci

0

U petak, 9.2.2018. godine, održana je uvodna konferencija projekta “Program zapošljavanja žena Općina Drenovci“.

Nositelj projekta je Općina Drenovci, a partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Vinkovci, te Centar za socijalnu skrb Županja.

Projekt će unaprijediti radni potencijal 30 nezaposlenih žena prijavljenih u evidenciji HZZ-a s područja Općine Drenovci zapošljavanjem u lokalnoj zajednici čime će ublažiti posljedice njihove nezaposlenosti i rizika od siromaštva te ujedno potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života 120 krajnjih korisnika.

Cilj projekta je Osnažiti i unaprijediti radni potencijal teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja zapošljavanjem u lokalnoj zajednici koje će ublažiti posljedice njhove nezaposlenosti i rizika od siromaštva te ujedno potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika s područja Općine Drenovci.

Vrijednost projekta iznosi 4.311.048,46 HRK, a svih 100% sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Razdoblje provedbe projekta je od 1.12.2017. do 31.5.2020. godine.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”47″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”200″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home2/racinovc/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Facebook: Lar Vjerverica

Podjeli

Komentiraj