Račinovci za Hrvatsku Kostajnicu

0

24.03.2018. uručena je prikupljena pomoć za Hrvatsku Kostajnicu!
Pomoć je prikupljana od 17.03.2018. do 23.03.2018. u prostorijama DVD Račinovci, a inicijator akcije je bio Zvonko Babić.


Hvala svim ljudima dobrog srca koji su pomogli na bilo koji način u prikupljanju pomoći za Hrvatsku Kostajnicu, koja je doživila sudbinu sličnu našoj 2014. godine.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”49″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home2/racinovc/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Podsjećamo

Utorak 13. ožujka ostat će crnim slovima zapisan kao jedan od najgorih dana u mirnodopskoj povijesti Hrvatske Kostajnice, pitoresknog gradića stiješnjenog između brda Djed i rijeke Une. Zlo je počelo negdje oko 14 sati kada se pokrenulo cijelo brdo. U svega nekoliko minuta veliko klizište do temelja je srušilo šest, a teško oštetilo još šest kuća. Ljudima je u hrpama blata nestalo sve. Samo pukom srećom nitko nije stradao.

Podjeli

Komentiraj