Agrivi

0

Pratite produktivnost poljoprivrednog gospodarstva uz Agrivi sustav

Glavni cilj svakog poljoprivrednika, bilo da ima malo obiteljsko gospodarstvo ili veliku kooperaciju, je biti produktivan. S ciljem da budu produktivniji, poljoprivrednici su suočeni s mnogim čimbenicima koji ograničavaju produktivnost poljoprivrednog gospodarstva, kao što su raspoloživa obradiva površina, poljoprivredni proizvodi, vremenski uvjeti, kulture, pristup tržištu, znanje poljoprivrednika, nedostatak novih tehnologija i drugi.

Produktivnost poljoprivrednog gospodarstva je važna iz više razloga; od osiguranja većih količina hrane, bolje konkurentnosti na poljoprivrednim tržištu, do osobne koristi za samog poljoprivrednika, kao što je prihod, zdravlje i dobrobit.

Prema ekonomskoj definiciji, produktivnost poljoprivrednog gospodarstva je odnos između poljoprivrednih izlaznih i poljoprivrednih ulaznih sredstava. Drugim riječima, što su veća izlazna sredstva, gospodarstvo će biti produktivnije.

Kontaktirajte Agrivi zastupnika Pavle Vidaković098 690 771, a više o praćenju produktivnosti pročitajte ovdje

Agrivi je najmoćniji sustav za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom koji koriste tisuće poljoprivrednika iz više od 100 zemalja.

Podjeli