Uvjeti korištenja

Prihvaćanje uvjeta korištenja

Dobro došli na stranice Racinovci.com.hr (u daljnjem tekstu Račinovci Online). Račinovci Online omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svojih stranica koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge na domenama i poddomenama u vlasništvu, suvlasništvu ili partnerstvu s Račinovci Online.

Korištenjem stranica Račinovci Online smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući i odredbe u vezi s kolačićima.

Autorska prava

Sadržaj na stranicama Račinovci Online zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu stranicama Račinovci Online ili vlasnika sadržaja.
Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti nas koristeći adresu: theStreets93@gmail.com.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na stranicama Račinovci Online vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom Račinovci Online. Račinovci Online nije odgovorna za sadržaj tih stranica.

Sadržaj portala

Stavovi izneseni u autorskim kolumnama i komentarima, ne odražavaju stavove redakcije stranice, odnosno stranice Račinovci Online, već su to osobni stavovi autora pojedine kolumne i komentara.
Račinovci Online nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji na stranicama u njenom vlasništvu. Račinovci Online zadržava pravo koristiti neke od tih sadržaja u promotivne svrhe Usluga unutar kojih je sadržaj objavljen.
Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima stranica Račinovci Online.

Vaši materijali

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na stranicama Račinovci Online. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Račinovci Online poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima.

Promjene sadržaja Portala i Usluga

Račinovci Online zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na stranicama Račinovci Online bez obaveze prethodne najave. Račinovci Online nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.